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Addendum No. 2 
Glendale Water Treatment Plant – Filtration Building Leakage Repairs 

PWP Bid No. WA-2015-022 
November 26, 2014 

 

The following information, clarifications, changes and modifications are, by reference, incorporated into 
the bid documents for the above referenced project.  Any work item or contract provision not changed or 
modified will remain in full force and effect.  The bid date and time and construction schedule remain 
the same. 

QUESTIONS AND RESPONSES 

QUESTION NO. 1:  I have a question on the bid for the Glendale WTP, Supplmentary Conditions 
00800-1, Article 2 Contractor's Insurance, 2.02 Builders Risk.  This type of coverage is normally not 
required for the type of work that we perform.  It is quite expensive.  Would you confirm if it is required 
for this project so we can bid it accordingly?  
 
RESPONSE TO QUESTION NO. 1: Yes, Builders Risk coverage is required for this project 
 
QUESTION NO. 2:  General Conditions 00700-21, 5.02, G., 4. Pollution Liability Insurance.  There 
would be no exposure from the type of work we would be performing.  Please confirm that this is not 
required for this project. 

RESPONSE TO QUESTION NO. 2:  No, Pollution Liability Insurance is not required for this project.   

QUESTION NO. 3:  Insurance in General Conditions 0070021, 5.02, G., 2. last item "employment-
related practices".  Clarification - Is this required as it is not standard? 

RESPONSE TO QUESTION NO. 3:  Yes, this is a requirement that the policy not be endorsed or 
modified such that the scope of coverage is limited for those events/items listed. 

 

 

 
 


